Véletlenek már pedig vannak

 A minap teljesen véletlenül találkoztam egy hírrel a Facebookon. Nem tudom miért láthattam, talán a nevem miatt az algoritmus valamiért feldobta a VKE Természetfotós oldalát,ahol ez a szöveg volt olvasható:

"Kedves Fotósok!
A vadásztársadalom karitatív programja, a jótékonysági vadászat a tavalyi évben 9., országos léptékben pedig a 3. alkalommal valósult meg. A Vadászati Kulturális Egyesület Természetfotó köre a 2021-es évi Országos Jótékonysági Vadászaton is képviseltette magát és örömmel számolok be róla, hogy tagjaink képeinek helyszíni árverése páratlan sikerrel zajlott le, így a vadászok mellett a természetfotósok is kihúzhatják magukat, a fotósok önzetlen felajánlásával ugyanis 1 125 000 Ft-tal emelkedett a gyermekek gyógyíttatására fordítható adomány összege! A VKE Természetfotó köre tehát az elmúlt két évben összesen közel kétmillió forinttal támogatta a vadászok karitatív programját!
Mindezért ezúton is óriási köszönet Nektek!
Alkotók:
Babos Dávid
Berényi Csaba
Bíró Gabriella
Bozsó Gyula
Fabó Ferenc
Fejér Zsuzsanna
Födő Szilárd
Gyurom János
Krizák István
Mesterházi József
Micskó Zoltán
Németh Bálint
Orosz György
Réti Zoltán
Szigeti Edit
Szolnoki Erzsébet"
A meglepetés azért volt, mert már közel négy éve nem vagyok tagja, sem elnöke, sem semmilye a fotó körnek, így fogalmam sincs miről volt szó. Azért természetesen jól esett, hogy tagjaink és személy szerint én is hozzá járulhattam a gyerekek gyógyulásához, a gyűjtött adománnyal.
Bocsánat, hogy kicsit személyesebb hangvitelűre sikeredett.
Természetesen mi is gratulálunk mindenkinek!
BCs HVFE elnök

Sakáltanya

Fehér aranysakál kölyök Igazi különlegességnek számít, pár észlelésről lehet csak olvasni a neten... A mostani helyszín: Belső-Somogy. Egyik...